Leie av båtplass
For å søke om båtplass hos oss må du være medlem i Kirkenes Båtforening. Du kan registrere deg som medlem her.

Når du har betalt medlemskapet og har fått tildelt medlemsnummer, kan du sette deg på venteliste for båtplass. Dette gjør du på vår HavnaMi-side. Det er også mulig å leie plassen til medlemmer som av ulike årsaker ikke bruker båtplassen sin i en periode. Ledige fremleieplasser finner du på samme sted.

Oppsigelse av båtplass
Ønsker du å si opp båtplassen din, kan du gjøre det ved å logge inn i HavnaMi, gå til Mine Bestillinger under Bestillingsdetaljer, og trykke på Si opp bestillingen (knapp nederst til høyre på siden).

Søk om medlemskap

For å søke om medlemskap i Kirkenes Båtforening kan du  fylle ut skjemaet du får opp ved åpne "opprett din konto" fra lenken under. Da få du samtidig din egen brukerkonto i HavnaMi. Dette gir deg full oversikt over båtforeningen og de båtplassene som er mulig å leie eller fremleie.

Bruk denne lenken for å opprette ditt medlemskap »